Gå til innhold
Arkivverket
Oddmund Lieblein

Forfedrene til Rigmor Møller Pettersen ?

Recommended Posts

Oddmund Lieblein

Prøver her hos dere.

 

Leter etter min tante Rigmor Møller Pettersen fra "Senja???" . Hun ble født 26 jul 1930 og døde 12 aug 1987 på Grefsen i Oslo.

Det er henne jeg trenger opplysninger om, Hvor ble hun født hvem er hennes forfedre.

 

Lysningen i Arbeiderbladet 26.6-1969 med Kai Gunnar Eliassen ( Ingeniør ).

Han ble født 2 jun 1928 i Skjeberg, Sarpsborg og døde i en trafikkulykke 17 nov 1978, de bodde da på Tonsenhagen i Olso.

 

Mvh

Oddmund Lieblein

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Jolanta Akre

Informasjon om foreldre vil som regel være registrert i forbindelse med en persons fødsel, dåp, konfirmasjon og vielse (borgerlig; ved kirkelige vielser registrerte man i hovedsak opplysninger om brudeparets fedre). For å kunne finne frem til aktuelle inførsler, må en vite hvor personen er født (døpt, konfirmert).

 

Informasjon om Rigmor Møller Pettersens fødested, kan være registrert i forbindelse med skifterettens behandling av hennes dødsfall. Statsarkivet i Oslo har imidlertid fortsatt ikke fått avlevert dødsfallsprotokoller for tiden etter 1974 fra Oslo skifterett. Vi kan derfor ikke hjelpe deg med noen oppslag.

 

Statsarkivet i Oslo har kun Oslo, Akershus og Østfold i sitt embetsdistrikt. Dersom du har noen opplysninger som tyder på at Rigmor Møller Pettersen kan være fra Senja, bør du ta kontakt med Statsarkivet i Tromsø for en undersøkelse i arkiver som de oppbevarer.

 

Vennlig hilsen

Jolanta Akre, Statsarkivet i Oslo

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.