Gå til innhold
Arkivverket
Kristian Hunskaar (Arkivverket)

Nytt skanna materiale 19/2-2016

Recommended Posts

Kristian Hunskaar (Arkivverket)

I dag er følgende blitt tilgjengelig i Digitalarkivet:


  • 88 sjøinnrulleringsprotokoller fra Statsarkivet på Kongsbergs distrikt. Spesielt kan hoved- og annotasjonsruller for innrulleringskontorene i Skien og Langesund nevnes. Dermed er totalt 290 sjøinnrulleringsprotokoller fra Statsarkivet på Kongsberg publisert. Foruten yngre protokoller som kan inneholde sensitive opplysninger om ennå levende sjømenn, er det bare en håndfull sjøinnrulleringsprotokoller fra Statsarkivet på Kongsberg som gjenstår å publisere.
  • 14 sjøinnrulleringsprotokoller fra Statsarkivet i Oslos distrikt (innrulleringskontorene i Halden og Moss). Dermed er totalt 147 sjøinnrulleringsprotokoller fra Statsarkivet i Oslo publisert. Her gjenstår ennå en god del protokoller, som ikke er indeksert.
  • 26 arkivenheter fra arkivet Arbeidskomitéen for Fridtjof Nansens polarekspedisjon. Materialet ble skanna i forbindelse med polaråret 2011 og dengang publisert i Arkivportalen. Dette er derfor en republisering.
  • 11 arkivenheter av arkivserien Landkommisjonen 1661Resten av arkivserien er skanna, og vi håper å kunne indeksere og publisere resten i løpet av 2016.
  • Utskrift av forhør av Hans Nielsen Hauge 1805-1808.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.