Gå til innhold
Arkivverket
Werner Kvalem Vesterås

goti.sk - noen refleksjoner

Recommended Posts

Werner Kvalem Vesterås

I fjor sommer laget jeg en nett-tjeneste som var rettet mot dem som ønsker å lære seg å tyde gammel skrift.  Tjenesten ligger fortsatt på http://goti.sk- inntil videre.

 

Jeg fikk utelukkende positive tilbakemeldinger på tjenesten, fra vanlige brukere, og fra profesjonelt hold.  Det ga drivkraft til å lage fire dokumenter, som ligger på tjenesten den dag i dag.  Dessverre gikk lufta ganske fort ut av ballongen, og det ble ikke laget flere.  Selve prosessen med å lage disse dokumentene var temmelig tidkrevende.  Jeg gikk faktisk til innkjøp av digitaliseringspenn for å gjøre prosessen enklere, men kom meg aldri så lagt til å bruke den.

 

Jeg kunne nok ha lagt mye mer arbeid i tjenesten, og gjort den mer tilgjengelig på plattformer som folk flest bruker i dag, nettbrett, mobil, etc.  Men så langt kom jeg aldri, for jeg har så mange andre prosjekter som jeg har prioritert høyere.

 

Det koster penger å drifte løsningen, og domenenavnet må fornyes.  Jeg har valgt å ikke fornye domenet, og legge ned tjenesten når det går ut i løpet av sommeren.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Kari Thingvold

Den var fin! Synd om det blir borte.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.