Gå til innhold
Arkivverket
Espen Tønnessen

Permanente lenker ved overgang til ny løsning for skanna materiale

Recommended Posts

Aase R Sæther - Gloppen

Dette var interessant å lese, men eg er likevel usikker på om eg forsto alt. Eg har lagra mengdevis med kyrkjeboksider i slektsprogrammet mitt, som referanse til dåp, vigsle, fadderskap m.m.m, som for eksempel denne. Det vil vere bortimot uoverkomeleg å byte dei ut, men er konklusjonen på blogg-innlegget at denne lenka vil vise rett bilde også i framtida?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Niels Hegge

Om de gamle lenkene virker når den "gamle" løsningen er borte kan vi vanlig dødlige ikke teste, men jeg tror att de som holder i dette prosjektet holder det som er lovet.

 

Jeg prøvde idag med å kopiere lenke til utklippstavlen og håper den kommer her; https://media.digitalarkivet.no/kb20060927030050 Og att den viser siden med mulighet å bla fram og tilbake så som vi er vant til. Det har vært så mange turer fram og tilbake og jeg var bekymret for lenker her på forumet, men nå er jeg fornøyd. Takk skall dere ha!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.