Gå til innhold
Arkivverket

Dødsfall Bergen 1971 og 1978


Lars Martin Ingebrigtsen
 Del

Recommended Posts

Er litt urutinert på siden her, men jeghar sett at de scannede kildene hos arkivverket er stengt i en viss periode (minst 60 år elns), men lurer man bare kan spørre om ufarlige opplysninger derfra her? 

 

Har to ubesvarte spm.:

- Leter etter eksakt dødsdato til en Johannes Johannessen (kan også stå med fornavn John, hans amerikanse navn). Døde i Bergen i 1971, gravlagd på Solheim kirkegård.

- Leter også etter eksakt dødsdato til konen hans, Dorthea (f. Tvedt) Johannessen). Døde i Bergen i 1978, antas begravd samme sted.

 

Finner ikke disse datoene noen steder, verken en gravstein eller digitalarkivet (samtidig ikke tilgang til scannede kirkebøker).

 

Takk for svar!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Ok! Tusen takk for svar, men er det slik at alle dødsfall i Bergen skal være registrert der? Isåfall må de jo ha dødd et annet sted.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En god del mennesker gravlegges andre steder enn der de dør, f. eks. ønsker mange å bli gravlagt i familiegrav ved fødestedet. Det er rimelig å tro at det kan være noe slik her. Bergen kirkeloge fellesråd har rimeligvis en del opplysninger rundt begravelse/bisettelse, og disse kan kanskje peke mot det stedet der de døde.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ok tusen takk! Mitt problem er egentlig at jeg vet at det var en grav på Solheim kirkegård. Den ble fjernet i 2015, men finner ikke noen info om begravelsen osv., eller dødsdatoer(som er det jeg er interressert i) noen steder. Men skal se på Bergen kirkeloge fellesråd :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

Du kan poste nå og registrere deg senere. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Ditt forrige innhold har blitt gjenopprettet .   Tøm tekstverktøy

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.