Gå til innhold
Arkivverket
Liv Wingaard

Gamle bilder

Recommended Posts

Liv Wingaard

Hei!  Noen som har erfaring med om det finnes noe arkiv på gamle konfirmasjonsbilder (1935)  Har sendt en mail til Fagerborg kirke men har foreløpig ikke hørt noe. Hadde vært artig om det fantes noe slikt arkiv.  Moren min på 95 hadde ikke nok penger til å kjøpe bilde da hun var konfirmant, hadde vært artig å overraske henne med det nå.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Svein O. Tislevoll

Mange som ble konfirmert på samme tid, har vel slikt bilde, så det må vel være mulig å få låne ett, eller spørre om disse (eller etterkommere) kan levere inn til fotograf for å ordne en kopi. Hvis arkiv eksisterer, så er vel dette hos fotografens arvinger, eller slektninger, eller levert inn til museumslag ell. annet lag. Var selv rundt fra hus til hus for noen år siden, og fikk låne bilder hos nesten alle. Men en person ville ikke låne, men gikk videre til en annen som hadde samme bilde, og da ordna det seg (dette var mest vanlige bilder av søsken til oldeforeldre, og tippoldeforeldre). 

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Paal Sørensen

Hei!

Spørr disse her  http://www.oslobilder.no

 

Paal

Endret av Paal Sørensen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.