Gå til innhold
Arkivverket
Walter Dagsland

Skifte etter Jakob Jakobsen Alvestad Bokn!

Recommended Posts

Walter Dagsland

Etter mye leting etter skifte til Jakob (uten resultat) som var min oldefar så håper jeg noe på Arkivet kunne hjelpe. Jakob var født 11/2 1856 bodde på Dagsland i Boken men flyttet på sine gamle dager til Alvestad. Her døde han 21/12 1946. Noen som har tips om skiftet etter Jakob?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Jan Alsvik

Hei!

 

Det ser ikke ut til at det var noe offentlig skifte etter Jakob Jakobsen Dagsland. Lensmannen i Tysvær holdt registreringsforretning på Alvestad 22. januar 1947. Da ble arvingene regnet opp, med andre ord barna. De fire yngste bodde i USA - til sammen er det listet opp 9 barn.

 

Registreringen slutter med noen setninger om at de hjemmeværende barna regner med at søsknene i USA vil gå med på "at dei daa skifte seg imellom utan skifterettens mellomkomst."

 

 

Du kan få kopi av denne registreringen, men du må da sende ny henvendelse til post@arkivverket.no, og opplyse om at du ønsker kopi av registreringsforretning etter Jakob Jakobsen Dagsland, avholdt 22. januar 1947 i Tysvær og om du ønsker papirkopi til din postadresse eller digital kopi til din e-post.

 

 

Med hilsen

 

Statsarkivet i Stavanger

Jan Alsvik

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.