Gå til innhold
Arkivverket

Manglende poster i nye DA


Tore J. Mehl
 Del

Recommended Posts

Begravet KK, Bergen 1730 fra gamle DA:

 

  Førenamn Etternamn Kjønn Merknad Adresse Gravlagd År Prestegjeld 35667 Joen Leopoldus m   p. k.g. 203 1730 KK 

 

Ved søk i nye DA med følgende i etternavnsfeltet (alle andre felter blanke): leop*|lepo* dukker ikke denne posten opp.

 

Forøvrig mangler det også en del NK døpte i Bergen på slutten av 1700-tallet. Har dessverre ikke notert disse ned. Men gir beskjed så snart jeg kommer over noen tilsvarende.

 

mvh

Tore J. Mehl

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dokumentasjonen til denne basen i gamle Digitalarkivet vil du se at noen av registreringene er gjort på grunnlag av kirkeregnskapsbøker fra Stiftamtmannens arkiv. Disse personene har ikke kommet ut i nye Digitalarkivet enda for vi er avhengige av å koble registrene til en kildeid, slik at når vi har en kilde som både er skannet og transkribert skal du kunne ha lenker fram og tilbake mellom disse digitale versjonene av kilden. Så her gjenstår å påføre en kildeid for de poster det gjelder til rett kilde. Dette har ikke hatt prioritet hos oss, men vi har det på listen over oppgaver som må gjøres.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.