Gå til innhold
Arkivverket
Jarbjørg Øien

Søker dødsfall, begravelsested til Mathea Anna Bergitte Ingebrigtsen, Troms.

Recommended Posts

Jarbjørg Øien

Hei


 


Ønsker hjelp til å finne ut hvor min tippoldemor; Mathea Anna Bergitte, født Jan 23 1862,Berg, Flakstad, Torsken, Troms, Norge døde og hvor hun er begravd.


 


Hun var gift med Edvard Ingebrigtsen, født Jan 29 1851,  Taarnstad. Målselv, Troms. Han døde i Tromsø 15.10 1894 og Mathea bodde i Tromsø etter hans død og er å finne i folketellingene der. Hun bodde i vestregate i Tromsø sammen med datteren Aminda Ingebrigtsen. 


De meldte seg inn i metodistmenigheten i Tromsø 7. januar 1851 og det eneste jeg har funnet av materiale fra metodistmenigheten er denne innmeldingslisten. 


 


Når og hvor Matheas død vet jeg ingenting om. Det er mulig hun døde i 1945 i Kvalnes, Dyrøy kommune der datteren Edvarda Marie Martinussen bodde, men ingen fra slekta som levde da kan huske at hun bodde der noen gang. Jeg finner henne ikke i gravminner eller i kirkebøker verken fra Tromsø eller I Kvalnes Dyrøy.


 


Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.