Gå til innhold
Arkivverket

Sjømannsruller Kristiansand


Solveig R Håklev
 Del

Recommended Posts

Selv om sjømannsrullene ikke er taushetsbelagte, kan vi ikke utelukke at de inneholder opplysninger om ennå levende personer som ikke skal ligge fritt tilgjengelige på Internett. De sjømannsrullene som ble lagt ut denne uka, går så langt fram i tid at en del av sjømennene ennå er i live. Rullene er nå sperret i sin helhet, men ved leilighet skal vi gjennomgå dem og åpne opp alle patenter utstedt til og med 1930. Foreløpig er de bare tilgjengelige for våre saksbehandlere, som dermed slipper å gå i magasinene for å gjøre oppslag.

 

Siden disse sjømannsrullene er sperret i sin helhet, har vi foreløpig ikke annonsert at de har blitt lagt ut, men de vises likevel i "nyeste utlagte".

 

De nye visningsprogrammene, der vi kan publisere med pålogging, har medført at vi i senere tid har kunnet publisere mye skanna arkivmateriale som ikke er fritt tilgjengelig, men som bidrar til mer effektiv saksbehandling.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.