Gå til innhold
Arkivverket

Spørsmål angående «timestamp» på innlegg i diverse Fora


Even Stormoen
 Del

Recommended Posts

Ahem . . . 


 


Det er selvsagt beleilig for oss natteravner som ugjerne eksponerer vår hang til små timer for resten av verden – og nå er det jo dessuten ikke så lenge igjen før det i månedsvis faktisk ikke spiller noen rolle lenger – men jeg undrer meg over at Digitalarkivets klokke stadig viser «vintertid», altså normaltid ved tidsangivelse av innlegg i div. Fora?


 


Altså at (i hvert fall på min maskin, og når det gjelder mine innlegg) bidrag blir klokket én time tidligere enn de faktisk er begått. 


 


Burde kanskje bare være glad til, og det er jeg ofte når uret plutselig viser seg å ha fått det travelt av en eller annen uforklarlig grunn . . . :-)


 


Dette har muligens blitt debattert behørig tidligere – beklager i så fall at det huset har passert meg ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Velg (GMT+ 1 time) Brussels, Copenhagen, Oslo, Madrid, Paris (om du befinner deg i Norge) og huk av for korrigering av sommertid her: https://forum.arkivverket.no/index.php?app=core&module=usercp

så blir det riktig. :-)

 

Se forøvrig TIPS-tråden klistret øverst i Brukerforumet (#8):

 

Tips om ulike funksjoner og redigeringsmuligheter i forumene på Digitalarkivet:

https://forum.arkivverket.no/topic/179082-tips-om-ulike-funksjoner-og-redigeringsmuligheter-i-forumene-p%C3%A5-digitalarkivet/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.