Gå til innhold
Arkivverket
Helge Berntsen

Hvem var Amund Gjusnes ?

Recommended Posts

Helge Berntsen

Jeg kom plutselig bort i denne gamle tråden startet av Torleif Odland, hvor siste innlegg var for 8 år siden. Er det noen som har fått med seg om det har dukket opp mer informasjon om Amund Gjusnes forfedre ? Har du løst gåten, Torleif ?

 

 

Mvh

Helge Berntsen

 

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Helge Berntsen

For oss som har hengt med i noen år, så er dette et klassisk eksempel på en tråd med stor aktivitet allerede i 2003, hvor mange av tidens kjente debattanter var i virksomhet. Som så ofte var den nå avdøde nestoren Tore Vigerust på sidelinjen og fulgte med ! Veldig innholdsrikt og interessant materiale for oss "nerder".

 

Grunnen til at jeg kom bort i den nå var et oppdrag fra en familie i Grimstad som hadde DNA-tester med referanser til Skade-slekten. I den forbindelse dukket det opp flere navn som nevnes i den gamle tråden, men vi fant ikke koblingen til Skade. Det lokale "sporet" var Jørgen Friis på Landvik og hans ekteskap med Helvig Skade. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Cathrin Jegersberg

Hei Helge.

Kontaktet Torleif, som lurte på om du kan kontakte han pr. tlf. eller mail. Gi meg beskjed hvis du trenger opplysninger om dette.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.