Gå til innhold
Arkivverket
Geir Olsen 51

Slektstre

Recommended Posts

Geir Olsen 51

Hei. Jeg er så heldig at min nå avdøde svigerfar hadde laget "slektslister" for både hans egen og svigermors familie helt tilbake til 1500 tallet. Dette er imidlertid kun gjordt på vanlig skrivemaskin med det tilhørende betydelige antall sider.

Er det noen som kan gi tips om hvordan jeg best kan komme i gang å få lagt dette inn på et mer "ordentlig" slektstre eller lignende?

Alle tips er velkomne.

 

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Aase R Sæther - Gloppen

Eit godt slektsprogram er alltid nyttig å ha. Og kva for eit som er "best" vil variere alt etter kven du spør, somme likar mora og andre dottera. Sjølv brukar eg Embla og er fornøgd med det, men der er mange å velje mellom.

 

Men eit tips: Dersom du legg opplysingane inn i eit slektsprogram, bør du ikkje akseptere det svigerfar din har gjort utan å kontrollere det mot kjelder. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Torbjørn Igelkjøn

Ein bør vel framfor alt også notere desse kjeldene, slik at ein slepp å sitje om 20 år og spekulere på korleis ein eigentleg kom fram til det og det.

Endret av Torbjørn Igelkjøn

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.