Gå til innhold
Arkivverket
Ankanyg

Foreldre til Harald

Recommended Posts

Ankanyg

Hei

 

Jeg håper noen kan hjelpe meg i en nøtt hvor jeg står helt fast. Jeg søker etter foreldrene til Harald Krogh, han skal være født 14.juli i enten 1904 eller 1906. Dattra hans mente det var 1906, mens på gravminner hvor jeg har funnet han, står det at han er født i 1904. Datteren hans mener at fornavna på foreldrene hans var Marie og Adolf. Han var uekte født i Oslo-distriktet, men vokste opp hos fosterforeldre, datteren hans mener å huske et navn - Nystelle i forbindelse med fosterforeldrene, men vet ikke om det var etternavn eller stedet de bodde.  Jeg har funnet en Harald Kristiansen i folketellingen for 1910 , vedkommende der er født i 1904, men navnene på foreldrene og fødselsdatoen stemmer ikke med den Harald jeg søker, datteren vet heller ikke hvor Krogh-etternavnet kom fra.  

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Ankanyg

Mange takk Egil, jeg forstår ikke hvorfor jeg ikke har fått opp dette, har prøvd folketellingen for 1910 jeg også med for-og etternavn, men fikk bare 0 resultat.

 

Vennlig hilsen

Ann Karin N.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Egil Johannessen

Konfirmasjonen hans - # 33 - Oslo fylke, Gamlebyen (Oslo) i Oslo, Ministerialbok nr. 12 (1908-1941), Konfirmerte 1919, Side 83, Brukslenke for sidevisning: https://media.digitalarkivet.no/kb10040907070090

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Egil Johannessen

FT 1905 - Oslo fylke, Kristiania, Kommunal folketelling nr. 1-65 (1905-1905), Dokumentside, Side 28178, Brukslenke for sidevisning: https://media.digitalarkivet.no/of20130903028283

 

FT 1900 - Adolf A. Krogh m. fam. - https://digitalarkivet.arkivverket.no/ft/person/pf01037045104043

Endret av Egil Johannessen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Anita Aamo

Siden trådstarter konsekvent later til å overse anmodningen om å oppgi fullt navn, så får vi ta ordensreglene på nytt:

 

Registreringsvilkår

Ordensregler for debattforaene

1. Du må registrere deg før du deltar i diskusjonene. Oppgi fullt egennavn (fornavn og etternavn) og korrekt e-postadresse. Bruk fullt egennavn som visningsnavn. Husk å oppdatere e-postadressen hvis du skifter adresse.

2. Hold deg til en diskusjon til hvert emne. Hvis noen av debattantene ønsker å diskutere et sideemne, så må de opprette et nytt emne.

3. Så langt som det er mulig, skal du svare på samme språk som debattstarter. Hvis du er usikker på dine språkferdigheter, kan du sende innlegget inn på norsk og be om at noen andre oversetter. Dansk og svensk er unntatt herfra.

4. Alle har fritt innsyn i diskusjonene og du må derfor være forsiktig med hva du skriver om levende personer og deg selv. Du skal ikke legge ut opplysninger om levende eller døde personer som kan såre, krenke eller skade noen.

5. Du kan fritt sitere fra andre diskusjoner. Når du siterer, skal du markere tydelig at det er et sitat og oppgi navn på forfatteren og lenke/referanse til emnet sitatet er hentet fra. Det skal være en høflig og sivilisert tone mellom debattantene. Du må regne med at den som stiller spørsmålet mener det seriøst og svare deretter.

Digitalarkivet har rett til å flytte emner mellom foraene slik vi mener er best. Digitalarkivet kan også ta bort innlegg og diskusjonstråder som virker upassende.

Debattanter som ikke overholder ordensreglene eller på annen måte ødelegger for andre debattanter, kan bli utestengt.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Are S. Gustavsen

Fullt navn?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.