Gå til innhold
Arkivverket

https://forum.arkivverket.no/topic/168923-83588-dorothea-lemmicken-uri-f-ca-1767/?page=5


Christian Arentz
 Del

Recommended Posts

Dette er vel eit emne frå det gamle forum, og såleis ikkje muleg å svare på.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

48 minutes ago, Aase R Sæther - Gloppen said:

Dette er vel eit emne frå det gamle forum, og såleis ikkje muleg å svare på.

 

Du har sikkert rett, Aaase,

 

idet jeg ser at det eldste innlegget i det nye forumet er fra 31. jan. 2011, mens siste innlegg i den gamle debatten (over) er fra 27. jan. 2011, så da ble vel det gamle forumet stengt mellom disse to datoene.

 

Men jeg trodde for øvrig alt det "gamle" lå under "Arkiv"

 

Synd, for med det jeg har funnet i siste innlegg her: https://forum.arkivverket.no/topic/209941-christian-augustinussen-zander-eller-biering-gift-1723-i-eid-med-anne-abrahamsdatter-weinvich-hva-er-christians-riktige-navn/ kunne det ha vært en fin avslutning av en laaang debatt uten neon egentlig konklusjon på spørsmålet om hvilken av Lemmichen-barna som var Lars Knudsen Kruses hustru.

 

mvh

Christian

Endret av Christian Arentz
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du ser i "brødsmulestien" at det ligger i Arkiv og du kan også se det i innlegget hvor det står Av Gjest Birgitte Solberg i Arkiv. Det er ikke mulig å legge inn noe i Arkiv, men du kan starte en ny tråd i Brukernes eget forum og ha samme tittel som den opprinnelige debatten i Arkiv og også inkludere en lenke til den opprinnelige tråden. 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.