Gå til innhold
Arkivverket

Tilbakemld. nytt DA: Lenker nærmest usynlige


Randi Hagen
 Del

Recommended Posts

Tidligere var lenker blå før de var klikket på - og de som var brukt var røde. Nå har lenker blitt definert som vanlig svart tynn tekst med en rød tynn pil til høyre for teksten - og teksten får understreking når man peker på den. Når man har brukt en lenke vises ikke det, teksten er fortsatt svart og tynn.

 

Med andre ord kommer det ikke så veldig tydelig frem lenger hva som er en lenke og hva som er vanlig tekst - og hva man har sett på og ikke. Dette synes jeg ikke var en forbedring. Jeg har selv jobbet som webdesigner i mange år og forstår at designer sannsynligvis synes dette ser lekrere ut - men det er ikke mer brukervennlig for oss som skal lete og finne personer, eliminere osv. Det er faktisk bedre med blå /røde tekstfarger på lenker enn dette her. Behov/funksjonalitet bør gå foran design i en løsning som DA. Dette er ikke en hvilken som helst nettside, den har titusenvis av brukere som bruker den som arbeidsverktøy.  

 

Håper at dette blir utbedret. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

At lenkene er nesten usynlige er noe vi skal ordne, og det er kommet veldig langt opp på vår prioriteringsliste nå. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.