Gå til innhold
Arkivverket
Lars.O.Wangensteen

Kan en felles møtekalender for alle slektshistorielag og historielag være en ide?

Recommended Posts

Lars.O.Wangensteen

Jeg er web-redaktør i Norsk Slektshistorisk forening og på hjemmesiden har vi en egen egen møte- og aktivitetskalender (som nå er tom i sommer)

NSF kunne, hvis det er noen interesse for det, lage og publisere en enklere møtekalender som feks kunne vært fylkesvis for de slektshistorielag og historielag som ville være med på en slikt prosjekt, og legge det som en egen sak på forsiden av genealogi.no

 

Forutsetningen for at dette kan gjøres er at jeg får høstprogrammet komplett fra laget, og det ikke blir mange forandringer i programmet. (Dette har med min tid å gjøre)

 

Fordelen vil etter min mening være at det blir mer oversiktlig for de som skal delta på møtene. Det kan jo også tenkes at noen fra et lag også fikk lyst til å møte opp som tilhører eller kanskje for å vurdere et medlemsskap i det andre laget i tillegg til det han/hun har fra før.

 

Hvis dette høres interessant ut så gjerne gi en tilbakemelding her, eller send meg en epost webredaksjon@genealogi.no

Endret av Lars.O.Wangensteen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Torbjørn Steen-Karlsen

Jeg er ikke leder i Vestfold slektshistorielag lenger, men som gammel leder synes jeg dette høres fantastisk bra ut. Vi trenger reklame alle steder og dette kan være en spire både til det ene og det andre. :) :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.