Gå til innhold
Arkivverket
Kristin S. Aasen

Oppslag i begravelsesbok 1932 Østre gravlund

Recommended Posts

Kristin S. Aasen

Hei.

 

Jeg kan ikke finne kirkeboka med begravelsesinnføringen til en som døde i 1932. Avdøde, Dagny Gustafsen døde 28/3-1932. Begravet Østre gravlund 2/4-1932 ifølge epost fra gravferdsetaten. For å få mer info, så skrev de at jeg måtte ta kontakt med Riksarkivet (statsarkivet). Finner ikke aktuell kirkebok digitalisert, har sett i flere kirkebøker før jeg tok kontakt med gravferdsetaten.

Den avdøde fikk ikke barn.

 

Spørsmål:

Hvilken menighet tilhørte Østre gravlund i 1932? Hvilken kirkebok er det?

Hva er dødsårsaken? Hva het foreldrene hennes? Fødselsdato? Navn på fødestedet? Det for å få bekreftet/avkreftet rett person. Imøteser bilde av dødsinnføringen (begravelsesinnføringen) fra kirkeboka hvis mulig.

Endret av Kristin S. Aasen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Odd Halvorsen

Hvor man ble begravet gir ingen klar pekepinn til menighet. Oslo skifteretts dødsfallsprotokoll viser at de bodde i Kirkegårdsgata, som tilhørte Tøyen menighet. Den aktuelle kirkebok 6 for Tøyen menighet er skannet, men ennå ikke tilgjengelig på nett. Her ser du det som står om Dagny: a.thumb.jpg.10dd8f287e1205ed1e1799a274c74422.jpg

 

Vennlig hilsen Odd Halvorsen - Statsarkivet i Oslo

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Kristin S. Aasen

Tusen takk for raskt svar. Det bekrefter at det er rett person (født i Lærdal) (min farfars kusine) jeg har lett etter.

 

Ifølge Samlagsafstemningen skulle Kirkegårdsgaten tilhøre Petrus sydlige krets, men fint å få vite at det var Tøyen menighet. For sikkerhets skyld så jeg i flere kirkebøker. En kilde oppga at hun var født i Horten og en annen kilde (lysning) opplyste at Dagny hadde Endre Eggum som far (noe som stemte). En kilde (avis) oppga at hun het Dagny Gudrun Eggum, det gjorde det mer forvirrende. Derfor var det fint å få den bekreftelsen jeg trengte.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.