Gå til innhold
Arkivverket

pantebøker/register


Erik Hov
 Del

Recommended Posts

I det "gamle" mer lettvine digitalarkivet gikk det an å finne pantebøker og panteregister lettvint. Nå er det jo blitt mye mer vanskelig!. Skulle gjerne sett på panteregister og pantebøker for å finne ut hva som skjedde med en eiendom i Snertingdal........men hvordan i .......finner jeg det nå?? Sikkert greit å gå til "finn kilde" og alt det der ,men får jo ikke opp det jeg leter etter......så hvor er det blitt av de panteregistrene osv for Biri/Snertingdal der man kan gå inn på de forskjellige gardene og bruksnumrene for å se ang hver eiendom/plass?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

https://media.digitalarkivet.no/ har vært startside for skanna arkiver, inkludert pantebøkene og panteregistrene, i et par år nå; altså ingen endring i forbindelse med Digitalarkivets nye nettsider i juni. Det er forresten også lenker til "Bla i panteregister" og "Bla i pantebøker" fra Digitalarkivets nåværende forside (i boksen "Eiendom og tinglysing").

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.