Gå til innhold
Arkivverket

Maren Dorthea Evensen født 24 juni 1862 Ørvigtangen, Eidanger dødsdato


Erik Skaarup
 Del

Recommended Posts

Hei, skulle gjerne ha funnet ut når min tipoldemor døde. Har leitet frem til 1937 da kirkebøkene ikke strekker seg lengre foreløpig.. Vet hun overlevde sin mann Ole Halvorsen som døde i 1926, de bodde på Borgestad, Skien og er sikkert begravet der siden også resten av familien da bodde rundt der. Hun var visst nok veldig religiøs og med i den Lutherske frikirke. Måtte kontakte Porsgrunn Lutherske frikirke for å finne sønnen Even sin dåp der.  Tar gjerne imot tips om hvor jeg kan søke hvis ikke dette er noe dere har hos dere.

 

Mvh Erik Skaarup

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei,

Det er svært tidkrevende å lete etter opplysninger om personer fremover i tid, og Arkivverket har ikke anledning til å gjøre slike undersøkelser. Du kan kanskje se om du finner henne i kommunale folketellinger eller i adressebøker. Gravstedene i området er registrert og finnes tilgjengelige på Grenland Ættehistorielag sine sider http://www.grenlandslekt.no/Gravsteder.htm. Du kan også høre om Porsgrunn Lutherske frikirke har opplysninger om dødsfallet der.

Dersom du legger inn spørsmålet på brukernes eget forum https://forum.arkivverket.no/forum/6-brukernes-eget-forum/, vil kanskje noen der ha opplysninger som kan hjelpe deg videre.

 

Vennlig hilsen
Statsarkivet i Kongsberg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

Du kan poste nå og registrere deg senere. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Ditt forrige innhold har blitt gjenopprettet .   Tøm tekstverktøy

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.