Gå til innhold
Arkivverket
Erik Skaarup

Maren Dorthea Evensen født 24 juni 1862 Ørvigtangen, Eidanger dødsdato

Recommended Posts

Erik Skaarup

Hei, skulle gjerne ha funnet ut når min tipoldemor døde. Har leitet frem til 1937 da kirkebøkene ikke strekker seg lengre foreløpig.. Vet hun overlevde sin mann Ole Halvorsen som døde i 1926, de bodde på Borgestad, Skien og er sikkert begravet der siden også resten av familien da bodde rundt der. Hun var visst nok veldig religiøs og med i den Lutherske frikirke. Måtte kontakte Porsgrunn Lutherske frikirke for å finne sønnen Even sin dåp der.  Tar gjerne imot tips om hvor jeg kan søke hvis ikke dette er noe dere har hos dere.

 

Mvh Erik Skaarup

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Statsarkivet i Kongsberg (SAKO)

Hei,

Det er svært tidkrevende å lete etter opplysninger om personer fremover i tid, og Arkivverket har ikke anledning til å gjøre slike undersøkelser. Du kan kanskje se om du finner henne i kommunale folketellinger eller i adressebøker. Gravstedene i området er registrert og finnes tilgjengelige på Grenland Ættehistorielag sine sider http://www.grenlandslekt.no/Gravsteder.htm. Du kan også høre om Porsgrunn Lutherske frikirke har opplysninger om dødsfallet der.

Dersom du legger inn spørsmålet på brukernes eget forum https://forum.arkivverket.no/forum/6-brukernes-eget-forum/, vil kanskje noen der ha opplysninger som kan hjelpe deg videre.

 

Vennlig hilsen
Statsarkivet i Kongsberg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.