Gå til innhold
Arkivverket

Kb Davik/Ålfoten Kl D 1 1866-1891


Rune Bergesen
 Del

Recommended Posts

Her er der mange sider som er sperret for innsyn, fordi 1872-1987 er skrevet i innholdslisten på veldig mange sider, disse sidene må jo kunne åpnes og rettes til riktig årstall. Der kan også være mere rot i sidetallenene her, 1 side i gravlagte side 65 viser til vielser i 1890. Rune

Endret av Rune Bergesen
Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 timer siden, Rune Bergesen skrev:

Her er der mange sider som er sperret for innsyn, fordi 1872-1987 er skrevet i innholdslisten på veldig mange sider, disse sidene må jo kunne åpnes og rettes til riktig årstall. Rune

 

Takk skal du ha! Det er bare bildet av s. 66 som er feilindeksert og sperret, men siden det utgir seg for å dekke tolv tiår, blir det listet opp tolv ganger på innholdssida.

 

Jeg legger ved bildet her inntil videre, og så åpner vi det neste gang vi kjører ei større oppdatering, muligens tirsdag i neste uke.

8754-51.jpeg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.