Gå til innhold
Arkivverket
Hans Martin Fagerli

Ole Mattias Jonas(s)sen

Recommended Posts

Hans Martin Fagerli

Min oldefar Ole Mattias Jonas(s)sen skal være same, sannsynligvis sørsame. Han er oppgitt som far til min farmor Astrid Olsen født 8.8.1889 (i Trondheim). Astrid Olsens mor og min oldemor heter Lorentine Margrete Olsen, etter hvert Støp-Olsen. Ved innføring av fødselen i kirkeboka, oppgis fars fødselsår til 1862, og han oppholder seg på "sygehuset" sammen med mor og barn.

 

Han er "umulig" å få verifisert i Digitalarkivet. Skrivemåten på Mattias er usikker likeledes Jonassen som også forefinnes med en "s". Inkludert min fars ettersøking samt min, har vi lett ganske mange år etter denne personen. Jeg har også prøvd dette i "Brukerforum" uten resultat. Forsøker derfor her i tilfelle andre med samisk bakgrunn har tips. Digitalarkivet er søkt på "kryss og tvers". Jeg har også sjekket noen få steder i Sverige.

 

 

 

Glad for alle tips

 

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.