Gå til innhold
Arkivverket

Manglende side panteregister Romsdal


Ruben Mentzoni
 Del

Recommended Posts

SAT, Romsdal sorenskriveri, 2/2Aa/L0036: Panteregister nr. 36, s. 197
Brukslenke for sidevisning: https://media.digitalarkivet.no/tl10040907153206

 

 

Her mangler side 197, og side 198 kommer opp istedet. Angir man side 198 vises side 199 istedet osv, mens hvis man angir side 200 kommer det opp notis om at den mangler (det gjør den ikke). Jeg vet ikke om side 197 er klistret sammen slik at det ikke går an å scanne den, eller om den bare er uteglemt. Uansett bør sidetallene til side 198, 199 og 200 korrigeres (resten av boka etter side 200 er så vidt jeg kan se korrekt), slik at man for eksempel kommer inn på rett side ved dette søket: https://media.digitalarkivet.no/tl/preg/search?municipalities[]=1550&gnr=14&bnr=&matrnr=&lnr=&other_no=&name=

 

Endret av Ruben Eugèn Mentzoni
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for melding! Det ser ut til at side 197 ved en feiltakelse har blitt hoppa over i skanninga, og at det har blitt ei forskyving av sidetallene under indeksering, som tilfeldigvis har blitt riktig etter få sider pga. indeksering av et bilde som ikke eksisterer.

 

Jeg retter sidetallene, slik at disse blir riktige. Rettelsene blir publisert i løpet av noen dager. Etterskanning av side 197 blir notert og er noe vi må komme tilbake til senere.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.