Gå til innhold
Arkivverket

lefsebaking, tyding av ord


Anne Marie Bøtun Øyri
 Del

Recommended Posts

I vedlagde utsnitt skriv ein eldre mann om baking av flatbrød og lefser (løpser) i gammal tid. Her er to ord som eg ikkje skjønar tydnaden av: Tvisvøype og fir?svøype.

Har det noko å gjera med kor store lefsene/leivane var eller korleis dei var lagde saman?

 

Anne Marie Bøtun Øyri

P1020987 (2).JPG

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

Du kan poste nå og registrere deg senere. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Ditt forrige innhold har blitt gjenopprettet .   Tøm tekstverktøy

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.