Gå til innhold
Arkivverket
Chris Nyborg

Transkribert kilde fungerer ikke

Recommended Posts

Chris Nyborg

I ministerialbok for Bygland prestegjeld 1766–1816 (0938P) er det angitt at døde og begravede er fulltranskribert 1801–1814, men det kommer ikke opp noen treff i søk. Har forsøkt både søk på personer som står der, søk på begravelsesår og begravelsesdato og blankt søk som skulle gitt alle poster, men får alltid null treff. Søk via Historisk befolkningsregister gir heller ikke treff i kilden.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Ketil Rolland Hansen

Takk for tilbakemelding. Når jeg ser i databasen var det av ukjent grunn ikke lest inn data for begravde listen for denne kilden. Jeg har nå lest inn data på nytt og de vil bli søkbare fra i morgen 16.2. Det går imidlertid an å se selve de innleste dataene allerede nå. Her er en lenke til første oppføring fra den transkriberte listen. 

 

Ketil R. Hansen

rådgiver

Arkivverket

Publikum, Tilgjengeliggjøring

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Chris Nyborg

Nydelig. Da fikk jeg bladd meg fram til han jeg trengte. https://digitalarkivet.no/view/267/pg00000001841269 er nemlig intet mindre enn gravferden til Håvard Hedde, han som var så vén ein kar, og da fikk jeg slått sammen litt i Historisk befolkningsregister: http://histreg.no/index.php/person/pg00000001841269

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.