Jump to content
Arkivverket

Mulig å lage PDF-hefte med doble kirkeboksider i liggende A3-format?


Geir A. Myrestrand

Recommended Posts

Jeg ønsker å lage et PDF-hefte av sider fra en kirkebok, uten å dele bildene fra kirkeboken (via media.digitalarkivet.no) i to men heller ha et stort bilde av de doble sidene fra kirkeboken og at dette kommer i liggende A3-format. Er dette mulig?

Jeg ser man kan velge å ikke dele bildene av de doble kirkeboksidene når man skal generere PDF-hefte, men er det noe sted jeg også kan velge liggende A3-format i stedet for stående A-4 format for sidene i PDF-heftet? Liggende A4 ville fungere også, for da kan jeg bare forstørre til A3 sider ved utskrift.
 

Link to comment
Share on other sites

Jeg tror ikke det er mulig å få dette til via PDF-hefte løsningen, der blir det stående uansett. Men det er mulig å skrive ut enkeltsider direkte fra nettleseren du bruker, og da kan man styre det. 

Link to comment
Share on other sites

Vi har registrert ønsket om PDF i liggende A3-format tidligere. Det er nok ikke noe som blir prioritert. Vanligvis, når det er behov for å gjøre endringer i en funksjon, vurderer vi også om innkomne innspill vi har registrert bør og kan utføres som en del av jobben. Dvs. hvis vi en gang skulle ha behov for å gjøre en endring i generering av pdf-hefter, vil vi også vurdere å ta med mulighet for A3. Når det er sagt, ser vi p.t. ingen behov for endring på pdf-funksjonen i nær fremtid.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.