Gå til innhold
Arkivverket

Innsyn i Ex gratia-arkivet


Terje Karlung
 Del

Recommended Posts

Hei,

Jeg har nettopp vært i kontakt med et forum på Facebook om krigsseilernes historie for å finne ut mer om min farfar Olaf Martinius Karlsen, født 23. april 1890.

Vedlagte lenke viser hans personalia og hvilke båter han var på frem til mai 1942. Jeg har sporet opp resten av båtene frem til han mønstret av i New York juni 1945.

Han døde (trolig for egen hånd) av gassforgiftning i Baltimore 20. desember 1946 uten å ha vært hjemme hos familien i Oslo. Forsøker å finne ut mer om denne perioden også.

 

Krigsseilerforumet forteller meg at det skal være taushetsbelagt informasjon om min farfar på noe de kalte Ex gratia-arkivet. Jeg ønsker om mulig å få denne dokumentasjonen tilsendt.

Håper dette lar seg gjøre.

Trenger dere taushetserklæring fra meg så gir dere bare beskjed.

 

https://www.krigsseilerregisteret.no/no/sjofolk/588163/monstringer

 

 

Med vennlig hilsen

 

Terje Karlung

Skjærvaveien 47a, 1466 Strømmen

Tel +47 417 89 039

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Din henvendelse kan rettes til Arkivverket: https://www.arkivverket.no/tjenester/bestill-en-enkeltopplysning

 

Om det gjelder taushetsbelagte opplysninger, vil en saksbehandler avgjøre om du har rett på innsyn. Les mer her: https://www.arkivverket.no/kom-i-gang-med-arkiv/taushetsbelagte-opplysninger

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.