Gå til innhold
Arkivverket
espen su

Hovedrulle Knut Meinich Karlsen f.06.01.1904, Matrosrulle 10352

Recommended Posts

espen su

Jeg søker Matrosrulle nr 10352 i Vestfold/Tønsberg for Knut Meinich Karlsen f.1904,  men de skannede rullene slutter ved nr 9991 og nr 10285? Er årsaken kanskje at disse foreløpig ikke er skannet, eller ikke offentliggjort enda?  Et steg er å søke igjennom mønstringsjournalene, men hadde håpet å få tak i annotasjonsrullen(e).  Familien var bosatt i Stokke, så kanskje han har skiftet mønstringsdistrikt?

 

Knut er bror til min bestemor, og jeg forsøker å kartlegge hans sjømannskarriere. Han er oppført som matros i hovedrullen, men han er nevnt som fyrbøter i annen kilde, så det kan hende at han også er oppført i annen rulle, men som jeg ikke har lyktes i å identifisere.

 

Knut gifter seg 02.06.1930 med Dagny Laurente Dahl f.1906, og får senere sønnen Finn Karlsen  (som senere gifter seg med Ragnhild Olsrød).

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.