Gå til innhold
Arkivverket

Skiftedesignasjonar for Sunnfjord (og andre stader med lakuner i skifteprotokollane)


Torbjørn Igelkjøn
 Del

Recommended Posts

I følgje denne tråden:

https://forum.arkivverket.no/topic/200514-skifteprotokollar-for-svanøybirket-frå-før-1742/

skal det finnast skiftedesignasjonar som kan innehalde opplysningar om skifte i periodar der ein manglar skifteprotokollar.

 

Er det mogeleg å få dette materialet inn på lista over materiale som ein planlegg å skanne og leggje ut på Digitalarkivet?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivverket ser for seg å offentliggjøre "den lange lista" over arkivmateriale prioritert for skanning på våre nettsider i løpet av høsten. Der vil skiftemateriale som kildetype være nevnt, men lista er så detaljert at den lister opp de enkelte sorenskriver- og byfogdarkivene og hva som er prioritert i hvert enkelt arkiv.

 

Jeg foreslår at du avventer denne offentliggjøringa på nettsidene. Hvis du - eller andre - har innspill til lista, vil jeg oppfordre til å bruke Arkivverkets henvendelsesskjema: https://www.arkivverket.no/tjenester/bestill-en-enkeltopplysning/andre-henvendelser#!/form/0

 

Lista er nemlig vedtatt i Arkivverkets ledermøte, og eventuelle endringer vil måtte bli gjenstand for saksbehandling, noe vi ikke bruker forumet til.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.