Jump to content
Arkivverket

Spørsmål om substitusjonsbehandling/ vedlikeholdsbehandling i Norge


Ingvildharaldsen

Recommended Posts

Ingvildharaldsen

Hei,

 

Jeg er vitenskapelig assistent ved forskningsprosjektet "Biomedicalization from the Inside Out (BIO)" ved UiO. Her er en lenke til prosjektet: https://www.med.uio.no/helsam/english/research/projects/biomedicalization-inside-out/  

Prosjektets hovedformål er å undersøke hvordan (bio)medisinen er blitt stadig mer betydningsfull gjennom de siste femti år, og hvordan sosialmedisinske aktører har både støttet og bekjempet biomedikaliseringsprosesser. En av arbeidspakkene vi jobber med er om historisk rusforskning, og nærmere bestemt substitusjonsbehandling. Vi er spesielt interessert i behandling ved bruk av metadon, fra 1980- og 90-tallet. Jeg så at det ble startet et forsøksprosjekt omkring dette i 1989, og informasjon tilknyttet dette vil være veldig relevant. Jeg er derfor veldig interessert i å finne ut av om dere har arkivmateriale som kan være av interesse for oss. 

Link to post
Share on other sites
Anita Riise - Arkivverket

Jeg er usikker på om materiale som vil være aktuelt for deg er avlevert til Arkivverket. Jeg foreslår at du kontakter de aktuelle helseinstitusjonene i første omgang, og om de skulle vise til Arkivverket kan du legge spørsmålet inn i skjema for en grundigere saksbehandling.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.