Gå til innhold
Arkivverket

Skifteprotokoll for Hedemarken og Østerdalen prosti 1753-56


Baard Vidar Pettersen
 Del

Recommended Posts

Hvis du i skanna arkivmateriale (https://media.digitalarkivet.no/sk/browse) forsøker å finne arkivet Hedemarkens og Østerdalens prosti i nedtrekksmenyen for arkiv (skriv inn "Hedem ..."), så kommer det ikke opp som valg. Da har Digitalarkivet ikke skiftemateriale fra dette arkivet.

 

I "Finn kilde" (https://www.digitalarkivet.no/search/sources) er det tilsvarende et felt for arkivsøk og sågar et felt hvor du kan søke på en fullstendig arkivreferanse, i dette tilfellet SAH/PROST-024/G/Ga/L0002. En tilsvarende "test" med samme konklusjon kan derfor gjøres i "Finn kilde".

 

Når du ser på en arkivenhet i Arkivportalen, f.eks. https://www.arkivportalen.no/entity/no-a1450-04000000095003, må du se etter "Eksterne linker" under boksen med "detaljer". Her skal det være lenke til Digitalarkivet. (Men: Arkivportalen lenker bare fra det "nivået" som kilden er publisert på i Digitalarkivet. Så hvis du i Arkivportalen er dypt nede i et hierarki, og du ikke finner lenke til Digitalarkivet, kan det ikke utelukkes at det finnes lenke på et overordnet nivå.)

  • Takk 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.