Gå til innhold
Arkivverket

Skifteprotokoll for Hedemarken og Østerdalen prosti 1753-56


Baard Vidar Pettersen
 Del

Recommended Posts

Hvis du i skanna arkivmateriale (https://media.digitalarkivet.no/sk/browse) forsøker å finne arkivet Hedemarkens og Østerdalens prosti i nedtrekksmenyen for arkiv (skriv inn "Hedem ..."), så kommer det ikke opp som valg. Da har Digitalarkivet ikke skiftemateriale fra dette arkivet.

 

I "Finn kilde" (https://www.digitalarkivet.no/search/sources) er det tilsvarende et felt for arkivsøk og sågar et felt hvor du kan søke på en fullstendig arkivreferanse, i dette tilfellet SAH/PROST-024/G/Ga/L0002. En tilsvarende "test" med samme konklusjon kan derfor gjøres i "Finn kilde".

 

Når du ser på en arkivenhet i Arkivportalen, f.eks. https://www.arkivportalen.no/entity/no-a1450-04000000095003, må du se etter "Eksterne linker" under boksen med "detaljer". Her skal det være lenke til Digitalarkivet. (Men: Arkivportalen lenker bare fra det "nivået" som kilden er publisert på i Digitalarkivet. Så hvis du i Arkivportalen er dypt nede i et hierarki, og du ikke finner lenke til Digitalarkivet, kan det ikke utelukkes at det finnes lenke på et overordnet nivå.)

  • Takk 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

Du kan poste nå og registrere deg senere. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Ditt forrige innhold har blitt gjenopprettet .   Tøm tekstverktøy

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.