Gå til innhold
Arkivverket

Rapportering


Hanne Astad
 Del

Recommended Posts

Hei, skulle gjerne ha lagt inn en feilmelding selv om "rapportering for kilden er slått av". Det gjelder en side i en kirkebok der feil barn/foreldre er oppført sammen i avskriften, og da har det jo potensielt litt større konsekvenser enn et navn som er skrevet på feil måte. 
Dette er oppføringa: https://www.digitalarkivet.no/view/255/pd00000018301919, og går man inn i skannet dokument ser man at barnets navn i oppføring 729 slett ikke er "Hans Marten Hesthel" (!), men en jente ved navn Hilda. 
Det er sikkert greit om det blir kontrollert om dette er en kolonne i excel som har blitt forskjøvet eller lignende, så man sikrer at det ikke gjelder flere. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har flyttet dette spørsmålet til Spør Digitalarkivet > Spørsmål om transkribert materiale, så får mine kollegaer uttale seg om hvordan de eventuelt ønsker å få slike tips og tilbakemeldinger.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.