Gå til innhold
Arkivverket

Søker opplysninger om NS medlemmer i forb. med fredningssak i Vestfold


Siv Abrahamsen
 Del

Recommended Posts

Hei

Jeg har forsøkt å bruke den digitale tjenesten for innsyn i landsvikssaker, men har ikke fødselsår for de to personene jeg ønsker innsyn i. Jeg finner de heller ikke i folketellingen. det er mulig at iallfall han ene har byttet navn (?) Hvordan går jeg videre for å få innsyn? mvh Siv Abrahamsen 

Sandefjords blad 1946 om lensmann Gran.jpg

Endret av Siv Abrahamsen
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå nevnes det ikke hvilke to du ønsker å finne. Men Oddmund Gran er omtalt da han ble utnevnt her: https://www.nb.no/items/bfbfbca2d67da1edaec48498e42576aa?page=1&searchText="oddmund gran" Han ble født 1910 i Ramnes og er vel da denne: https://www.digitalarkivet.no/view/255/pd00000015282011 og folketellingen 1910: https://www.digitalarkivet.no/census/person/pf01036498002491 Han og eventuelle andre du søker opplysninger om burde kunne finnes i folketellingene 1910 og 1920 hvis de var født før folketellingen 1920 (men denne siste er ikke helt ferdig i søkbar form), i tillegg finnes det registre over avdøde. *Men Digitalarkivet kan sikkert svare mer utfyllende på hva som kreves og hvordan finne opplysningene som mangler.

Endret av David Widerberg Howden
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du kan bruke skjemaet, om du ikke kommer videre uten fødselsår så legg inn et fiktivt fødselsår og forklar i klartekst at du ikke veit, men legg inn alle opplysninger du har som kan tenkes å være til hjelp for oss for å identifisere vedkommende som du leiter etter landssviksak på.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

Du kan poste nå og registrere deg senere. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Ditt forrige innhold har blitt gjenopprettet .   Tøm tekstverktøy

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.