Jump to content
Arkivverket

Bildet mitt er borte i innleggene?


Berit Knudsen

Recommended Posts

Har du ryddet/slettet noe i Kontrollpanel - instillinger - administere vedlegg? Se denne tråden: http://forum.arkivverket.no/index.php?/topic/85246-obs-vedlegget-fjernes-i-innlegget/ Bildene en har lastet opp som avatar eller profilbilde ligger her sammen med eventuelle andre bilder en har lagt inn i innlegg.

 

Jeg ser bildet av kua du har lagt inn når jeg trykker på 'Forhåndsvis innlegg'. Det bildet som vises da, er Profilbildet. Se også denne tråden: http://forum.arkivverket.no/index.php?/topic/291-profilbildet-vises-paa-forhaandsvisning-av-innlegg-ikke-avataren/page__view__findpost__p__3148

Link to comment
Share on other sites

Takk for at du svarer Anne-Lise.

 

Jeg har ikke foretatt noen opprydning eller lign. Alt jeg har gjort er å gjøre e-posten min "privat". Jeg finner heller ikke noe som heter Forhåndsvis innlegg. Så det må være DA som har endret på noe siden bildet alltid ble vist før.

Link to comment
Share on other sites

Her er knappen for forhåndsvisning av innlegg - se bilde under. (Fi funksjon når en skal forhåndsvise siste innlegg på tråden, uten å måtte tykke deg inn på den.)

post-162-0-15785700-1299001363_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Tusen takk for tålmodigheten din Anne-Lise. Så det nesten usynlig arket er forhåndsvisningen. Da lærte jeg en ting til. Det går framover, men veldig sakte.

Link to comment
Share on other sites

Jeg tror du må legge inn Avatar på nytt og om det er noe feil, vil det vise seg da. (Du kan sende meg PM hvis du vil. Jeg er vant til rollen, for jeg fungerte som brukerstøtte på jobben i 11 år.)

Link to comment
Share on other sites

Anne-Lise. Jeg la akkurat inn avatar samtidig som du skrev siste innlegg. Jeg har aldri hatt noen avatar før, men bildet syntes alikevel. Men, nå skal det vel virke.

Link to comment
Share on other sites

Jeg synes det er veldig synd at man nesten detter av lasset i et slektsforum fordi man ikke er noen dataekspert. Der synes jeg desverre at DA har feilet med den nye debatten. Men jeg får håpe at de en eller annen gang i framtiden klarer å gjøre det om til å bli et "selvforklarende" slektsforum igjen.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.