Gå til innhold
Arkivverket

[#29] Manglende kommuner


Gjest Jostein Søreide
 Del

Recommended Posts

Gjest Jostein Søreide

Er det så at det fremdeles mangler en del kommuner for 1865/1900-folketellingene? Er det mulig å legge ut en oversikt over hvilke kommuner som i såfall ikke er lagt ut for søk, samt når disse legges ut?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Jan Oldervoll

Me har lagt ut alt frå 1900. Men som de sikkert veit ligg noko av dette materialet ved RHD i Tromsø. Dette er mankert i listene våre. Når det gjeld 1865 har også RHD ein del. Enklaste måten å finna ut av kva dei har er å sjå på heimesida deira. Resten vil koma på våre sider. Me reknar med å vera ferdig innan hausten. Å gje nøyaktig dato er noko vanskeleg. Men me legg ut etter kvart som det er ferdig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...
Gjest Oddvar Isaksen

Er det mulighet for å legge ut uferdige kommunenavn eller kommuner som er i RHD å merke disse med "uferdig" eller "er i RHD" slik at en vet status.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Oddvar Isaksen

Er det mulighet for å legge ut uferdige kommunenavn eller kommuner som er i RHD å merke disse med "uferdig" eller "er i RHD" slik at en vet status.Særlig i 1865 er dette et "problem".

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.