Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Kjell Hamberg

[#102] "Oure" prestegjeld i 1801

Recommended Posts

Gjest Kjell Hamberg

Tidligere idag forsøkte jeg å skanne gjennom prestegjeld i bl.a. Møre og Romsdal i FT1801. Ingen problemer, bortsett fra for "Oure/Aure" hvor det bare kommer fram et tomt felt, uansett hvilken rekkefølge av søkekriterier jeg brukte. Er det en datafeil eller er mangler det materiale for Oure/Aure?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Anette Skogseth Clausen

Om det var noen problemer i 1801 igår, så ser de ihvertfall ut til å være i orden nå. Jeg har ingen problemer med å få opp data i Oure. Har du det fortsatt?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kjell Hamberg

Ingen problemer idag hvis jeg går inn via linken for søking "ordna prestegjeldsvis". Hvis jeg derimot søker på landsbasis med et gitt fornavn og velger å gå inn på "Oure" i Romsdal, kommer det ingenting opp. Dvs. det kommer en heading, men ingen oversikt over navn.Oppdaget også tilfeldigvis at "Oure" er litt spesiell når det gjelder søk på "Person-variabler". Menyen har en knapp for søking på "Hushald" som jeg ikke i farten har funnet for andre prestegjeld.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.