Gå til innhold
Arkivverket
Gjest K.Sandberg

[#169] Landsomfattende søk FT 1865

Recommended Posts

Gjest K.Sandberg

Når jeg i landsomfattende søk i FT 1865 legger inn etternavn som begynner med Mads f.1807 +- 10 år, får jeg ikke opp min tippeoldefar (f.1808) med etternavn Mads. i kommune 0113,Borge, men hans bror, f.1814 og også skrevet Mads.,i kommune 0115, Skjeberg, dukker opp. Noe som ikke stemmer helt her ?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Ketil Firing Hanssen

Går ut i fra at Oldervoll ikke vil svare på denne, da svaret faktisk står på forsiden til 1865-tellingen. Der står det nemlig:"Ein del kommunar, også av dei som finst i Digitalarkivet, er enno ikkje komne med i det landsomfemnande søket."Så vidt jeg kan se, er de sist utlagt eøstfoldkommunene i hvert fall ikke med ilandsomfattende søk.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jan Oldervoll

Du har rett, Ketil. Me tek sikte på å genererera det heile med det første. Men fordi me har hatt litt trøbbel med dei norske bokstavane, ville eg venta til eg var sikker på at dei var i orden.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.