Gå til innhold
Arkivverket

[#271] Utvandringsprotokoll - søk uten kommune er kjent


Gjest Hans Gangstø
 Del

Recommended Posts

Gjest Hans Gangstø

Finner ikke ut at det er mulighet å søke på alle utvandrede over Bergen havn uten å kjenne hjemsted-kommune. Ofte er det ønskelig å kunne sjekke ut emigranters opphav selv om kun navn er kjent for å finne mulig hjemstavn. Dette var rimelig greit i tidligere versjon, men finner ikke at det er mulig nå. Hører gjerne om hvordan dette gjøres.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Jan Oldervoll

Jau, det går. Gå inn via kjeldetypar, Emigrantar, protokollar og Bergen. Nederste på lista finn du alle åra samla. Elles trur eg nok at me må tenkja oss litt om når det gjeld emigrantar; dei er kanskje ikkje heilt enkle å finna. Skal sjå om det ikkje skal koma seg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Hans Gangstø

takker for tilbakemelding. Er enig at det hadde vært fint med en noe enklere inngangsportal i dette tilfellet. Mvh Hans Gangstø

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
Gjest Jan Habberstad

Skifte farge på heading?Gul skrift på rød bakgrunn kommer ut som sort på sort på skriveren. Svært lite lesbart.Jan Habberstad

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anette Skogseth Clausen

Det er også derfor vi har en lenke som heter Utskriftsformat som viser den samme siden, men i svart/hvitt. Denne lenken finner du på linjen over/under databasetabellen. Når du står på en side du ønsker å skrive ut, klikker du på Utskriftsformat. Skriv ut siden og klikk på Tilbake-knappen i nettleseren for å komme tilbake til det vanlige databaseformatet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.