Gå til innhold
Arkivverket

[#332] Framdrift Digitalisering Emigrasjon??


Gjest Jan Habberstad
 Del

Recommended Posts

Gjest Jan Habberstad

Hva er framdrift for ytterligere digitalisering av emigrasjonsprotokollene?Savner spesielt Trondheim før 1893 og hele Nord-Norge.Finner f.eks. ingen med etternavn Langseth fra Nesna som utvandret.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Bente Kopperdal

Viser Yngve Nedrebøs svar i innlegg nr. 648 i debattforum nummer to:"Vi la ut det materialet som var registrert 29. juni 2000. Flere protokoller er fortsatt under arbeid, og for Trondheims del mangler fortsatt f.eks. protokollene 1-6. Registreringen pågår ved registreriungsenheten på Voss,og vil holde fram til den er ferdig (en gang ut på høsten).Vi må derfor fortsatt be om litt tålmodighet. Vi regner med å ende opp med ca. 830 000 emigranter. Av disse er rundt 770 000 tilgjengelig nå."

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Jan Habberstad

Takk for orientering om et så omfattende arbeid.Hva med opplagte feil som vi oppdager etter hvert - hvordan vil dere ha tilbakemelding?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.