Gå til innhold
Arkivverket

[#349] Identifisering


Gjest Aase R.Sæther
 Del

Recommended Posts

Gjest Aase R.Sæther

Gjeld e-posten som tilbakemelding: Kvifor er ikkje maskinnummeret som står der det same når eg sender frå same maskin?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Forsøk på forklaring: Når man bruker internett fra telefonlinje får man seg tildelt et IP-nummer, og det er da et nummer som er ledig, og det vil bare være ytterst sjelden man får seg tildelt samme nummer to ganger på rad.Derimot er det faste nummer på dem som har annen form for netttilkobling.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Jeg tror ikke det er noe stort problem. Du får beskjed om når innlegget er skrevet. Og du vet nok rimelig godt når du selv har skrevet et innlegg! Får du melding om at du skal ha skrevet et innlegg på et annet tidspunkt enn det du faktisk har gjort, kan du ta kontakt med oss, så skal vi se nærmere på omstendighetene rundt den.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...
Gjest Jan Oldervoll

Ja; inntil vidare. Me sende attende så lenge me var sikre på misbruk. Det kan fort bli slått på att, men no meiner me ikkje det er naudsynt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.