Gå til innhold
Arkivverket

[#367] Klokkeslett for innlegg


Gjest Per Helge Seglsten
 Del

Recommended Posts

Gjest Per Helge Seglsten

Jeg ser at presisjonsnivået på tidspunkt for innlegg i debattforaene er skjerpet, slik at vi nå kan se på sekundet når innleggene er lagt inn. Det kan imidlertid virke som om det opereres med amerikansk tidtaking, ettersom det ikke er noen innlegg lagt inn mellom klokka 13.00 og 23.59. Dersom det ikke lar seg gjøre å få vist tidspunkter innenfor de ovennevnte klokkeslett, burde klokkeslettene i hvert fall påføres "a.m." og "p.m." slik at man lettere kan se om innleggene er kommet om natten eller ettermiddagen. Men dette siste burde vel være en kriseløsning i et land med eget flagg, språk og tidsregning (før og etter at vi banket Brasil i fotball-VM).Vennlig hilsen Per Helge

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...
Gjest Jan Oldervoll

I utgangspunktet har absolutt ingenting skjedd. Men ein datamaskin er i utgangspunktet amerikanske i sin veremåte. Først når ein er logga på vert den norsk eller kva det skal vera. Tenestene i DA startar opp når maskinen vert starta opp, uavhengig av om nokon loggar på. I går kveld vart servaren starta om att og vart ståande utan at eg logga på i ein time eller så. Dermed vart det amerikansk måte å gje tid på i ein time eller så.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.