Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Aase R.Sæther

[#655] Avbryt / ingen funne

Recommended Posts

Gjest Aase R.Sæther

Når ein gjer eit søk utan funn, kjem denne meldinga opp, med to alternative boksar å klikke på. Så vidt eg kan sjå, skjer det ikkje noko særleg anna om eg klikkar på den eine boksen framfor den andre. Eg må uansett klikke tilbake til sida eg hadde. På den måten blir det eit ekstra klikk - kva med å berre fjerne boksane? Eg er klar over at det gjeld berre eitt klikk, men på ein dag med mange søk utan funn, blir det likevel ein del til saman.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Aase R.Sæther

Eg tillet meg å "friske opp" dette spørsmålet. Det aller beste ville gjerne vere å få denne meldinga utan å forlate materialet eg søkjer i?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Marianne Sulesund

Det samme kommer opp på endel andre søk, "Ingen funne". Men funnene er likevel listet opp. Jeg har vendt meg til det - og overser disse store bokstavene 'ikke funnet'. Men andre vil kanskje som det ellers er; tro at intet er funnet, - men opplistingen er der.mvh Marianne Sulesund

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.