Gå til innhold
Arkivverket

[#790] RHDs kildemateriale


Gjest Per Helge Seglsten
 Del

Recommended Posts

Gjest Per Helge Seglsten

Hvor lang tid tror dere det det å få til en avtale om utlegging av RHDs kildemateriale her? Forhandler dere om alt inkludert 1875-tellingen, kirkebøker og 1886-matriklen, eller bare om 1865- og 1900-tellingene? Og til slutt: Vil dere legge ut mer fra Sogn og Fjordanes fylkesarkiv?Per Helge

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Forhandlingene med RHD har tatt svært lang tid. Det beklager vi sterkt. Vi ser for oss at det viktigste er å få samlet materialet fra folketellingene 1865 og 1900 - for at disse skal være så landsdekkende som mulig gjennom søk et sted.De andre kildene får vi se på etterhvert.Vi har fått mer materiale fra fylkesarkivet enn det som er lagt ut, og vi har en del materiale fra Sogn og Fjordane som fyller ut det som mangler i fylkesarkivets materiale. Men vi skal ha det opp på et kvalitetsmessig nivå som følger våre regler.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.