Gå til innhold
Arkivverket

[#793] Digitalarkivets fremtid


Gjest Yngve Nedrebø
 Del

Recommended Posts

Gjest Yngve Nedrebø

Digitalarkivets styre hadde møte 3. juni 1999. Blant sakene som var oppe var spørsmålet og Digitalarkivet etter utgangen av 2000. Ingen tok til orde for nedlegging, og det var enighet om at prosjektet blir forlenget med ytterligere tre år, til utgangen av 2003.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Frode Langset

Gid han (dere) lenge, lenge, LENGE leve må.... (Nedlegging? Er det virkelig noen som tenker på slikt???)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Jan Oldervoll

Ingen tenkjer nok seriøst på nedleggjing. Men for ein som står med halvannan fot i universitetet og resten i Digitalarkivet, ser eg klart at Digitalarkivet er eit løft for Arkivverket.Digitalarkivet er eit stort prosjekt. No blir det i ikkje ubetydleg grad drive på entusiasme. I lengden er nok ikkje dette forsvarleg. Her må meir resursar til. Og sidan Arkivverket er ein fattig institusjon, med store og viktige oppgåver alt før, er det grenser for kor mykje ein kan finna innad i Arkivverket. Kulturdepartementet har stilt midlar til rådvelde for å halda fram registreringa. Men også driftsorganisasjonen må, etter mitt syn på lengre sikt styrkast, Og her trengst det friske pengar, som kapitalistane plar uttrykja det. Og det er ikkje lett å finna. Men me er så optimistiske at me trur dei skal finnast, og at me kan tilby stendig nye tenester i åra framover. Den store interessa de alle syner er både ein inspirator og i tillegg ei støtte i arbeidet for å gje Digitalarkivet eit stødig fundament.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Adele Goa

Wonderful news for those of us very far away. Glad you will be on the Internet for us who can not be in Norway.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Tormod Thoresen

Det er meget gledelig at man er foruftige i styret. Det ville vært ille om digitalatkivet skulle blitt nedlagt. Internett er jo fremtiden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.