Gå til innhold
Arkivverket

[#827] "Døypte S&F 1669-1895" Lite info. om Magnild J.J.d


Gjest Tore Bergset
 Del

Recommended Posts

Gjest Tore Bergset

I fødsels-/dåpsregistreringen for Magnild J.J.d. pgj. 1416 fødd 24/3-1835 (ID-98971) er det registrert mange spørsmålstegn. F.eks. er Fars etternavn lik "??s.", bustad lik "??" og fars yrke "pladsmandkarl?". Mors etternamn er reg. med "??d.". I feltet "Merknad kjelde" står det "Sjekk ?-teign.". Skyldes dette at det er vanskelig å skjønne hva som står i kirkeboka, eller er det skrevet slik i kirkeboka ? Skulle gjerne hatt litt mer å gå på for å finne foreldrene hennes...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anette Skogseth Clausen

Det er ikke lest korrektur på materialet fra S&F. Disse sprørsmålstegnene er det nok registratoren som står bak. Det er mulig Yngve Nedrebø kan hjelpe deg litt på vei med opplysninger når han er tilbake.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Spørsmålet gjelder kirkebok for Lavik 1821-1842, og jeg har sett på originalen. Den er ikke lett å lese, men i dette tilfellet gjelder det barnet til "Premierlieutenant J. J. Fasting" i Ortnevig, og hans hustru Christiane Elise, født Teilmann. J.J. er her Johan Jacob Fasting, og han ble senere oberstløytnant.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.