Gå til innhold
Arkivverket

[#870] Folketelling Vest Agder 1865


Gjest Helge Danielsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Yngve Nedrebø

Registreringen av Vest-Agder folketelling 1865 er gjort ferdig på Voss nå i sommer. Etter registrering og korrektur går listene til Statsarkivet i Kristiansand for kontroll, med retur til registreringsenheten for endelig fullføring. Deretter er listene klare for utlegging. I dette tilfelle er de trolig klare i løpet av noen få uker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 måneder senere...
  • 1 måned senere...
Gjest Yngve Nedrebø

Etter at materialet var ferdig registrert gikk listene med spørsmål til Statsarkivet i Kristiansand for kontroll. Svarene er kommet nå rundt årsskiftet, og det skulle dermed være rimelig kort vei igjen til materialet kan legges ut. Vi er nok like utålmodige som noen annen etter å få dette ut, så vi både håper og tror at ventetiden snart er over!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Jan Oldervoll

Eg har lyst å leggja til sluttfasen av arbeidet med teljingane er utanfor Digitalarkivet sin kontroll: Men brukar andre enn våre tilsette til å kontrollera arbeidet. Fordelen er opplagd, både ressursmessig og kvalitetsmessig. Men det er eit minus: Me har ikkje kontroll med kva tid ting blir ferdig. Ein ting er det er uråd å vita kor mykje arbeid kontrollen kostar. Dinest er dette arbeid som må takast innimellom det som er primæroppgåvene til Statsarkiva. Dermed kan det av og til bli lenger å venta enn me trur. Alternativet ville vera aldri å sei noko om når materiale er venta å vera på plass.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.