Gå til innhold
Arkivverket

[#924] Domsakter i Nordhordaland


Gjest Solfrid Vestaberg Ormøy
 Del

Recommended Posts

Gjest Solfrid Vestaberg Ormøy

Hva innebærer egentlig domsakter i Nordhordaland. Er det folk som er blitt dømt for en forseelse/forbytelser? Jeg fant faktisk flere av mine aner oppført der. Disse såkalte pakkenumrene henviser de til noe spesielt? Hadde vært interessant å vite hva følgende pakkenr. var: 231,236,238,245 og 270.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Grunnen til at vi la ut registeret over domsaktene, er en forespørsel gjennom Debattforumet. Det er en gammel database vi har laget for å sikre oss oversikt over hvor domsaktene (dom + korrespondanse + påtegning om utstått straff).Pakkenummeret er nummeret på arkivboksen der papirene ligger, altså pakken/boksen der vi henter materialet i hver enkelt sak fra.Dette er saker der futen i Nordhordland hadde ansvaret for å påse at straffen ble fullbyrdet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Send en mail (Sa.Bergen@sab.riksarkivet.dep.telemax.no) eller et brev til Statsarkivet i Bergen, adresse Årstadv. 22, 5009 Bergen. Oppgi navn og nummer på de aktuelle, så skal vi gi svar innen rimelig kort tid.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.