Gå til innhold
Arkivverket

[#1027] Mangler i emigrantprotokoller for Kristiania?


Gjest Knut O. Ronold
 Del

Recommended Posts

Gjest Knut O. Ronold

Digitalarkivets søkbare emigrantprotokoller for Kristiania er angitt å dekke årene 1867-1904, 1921-26. Imidlertid finner jeg at der må være en del mangler i noen av disse årene, bl.a. i 1881 og 1882. Foreligger det noen planer for å få med i databasen det som mangler?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 år senere...
Gjest Ottar Ryen

Enn protokollene for Kristiania 1877-79? Blir de søkbare? Skulle gjerne funnet om Martin Olsen Vester og Pauline Sjøli finnes der. De kom fra Vaaler og Aasnes.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Lars Nygaard

Ottar, Materialet fra emigrantprotokollene for Kristiania/Oslo 1867-1930 er lagt ut i to delvis overlappende databaser, en gammel og en ny. Hvis du f.eks. går inn på den gamle databasen 'Emigranter fra Oslo 1867-1930' og klikker på lenken Dokumentasjon i søkeskjermbildet, får du opp en detaljert oversikt over innholdet i de to basene. Her ser du at mesteparten av materialet fra 1877-79 er med i den gamle basen, men basen mangler også en del innførsler fra disse årene. Men kanskje finner du 'dine' personer der?Arbeidet med tilrettelegging for komplettering av den nye databasen til erstatning for den gamle har dessverre stått stille lenge, men med mannskapsøkning i ansvarshavende avdeling her i Riksarkivet fra november, håper vi å komme i gang igjen med dette arbeidet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.